facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorLa nostra història, la Segona República a Sant Jordi. Per Llorenç Carrió Crespí

plasantjordipsm | 10 Abril, 2013 22:00

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Ara que torna a ser el mes d'abril hem de recordar i rememorar la Segona República. Aquesta ha estat una de les etapes més interessants de la nostra història recent. L’arribada del nou règim fou en plena primavera, tot floria, i va suposar un renaixement social i polític de primer ordre. A més, feu canviar algunes estructures arcaiques i obsoletes que s’havien anquilosat i no permetien modernitzar la Mallorca de l’època. La jove democràcia que naixia no ho tenia gens fàcil i, en els pocs anys d’existència, ho va comprovar, però sempre serà recordada pel que suposà.

Foto antiga Sant Jordi 1
Família santjordiera a l'antic carrer Major, davant el desaparegut oratori. Principis del segle XX
 (Segueix)

Posted in Sant Jordi. Comentaris: (4). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent