facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorUn patrimoni que recuperam; Cas Quitxero i els molins d'AENA

plasantjordipsm | 03 Octubre, 2013 16:01

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Vos adjuntam el vídeo en el que el nostre regidor Antoni Noguera defensa i aconsegueix el compromís de l'Ajuntament de Palma (ple de dia 26 de setembre) d'endreçar cas Quitxero i exigir a AENA la conservació dels molins de la zona aeroportuària.

Des de l'Agrupació del PSM-E del Pla de Sant Jordi estam molt contents d'aquesta voluntat de millorar el nostre entorn i el nostre patrimoni i felicitam la feina dels nostres regidors de MÉS per Palma. Esperam i desitjam que sigui ben aviat una realitat i que puguem deixar de publicar els nostres articles sobre "Un patrimoni que es perd" per "Un patrimoni que recuperam".

Posted in Coaliciˇ PSM-IV-EM. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

SOS EDUCATION, den˙ncia de la nostra AMIPA

plasantjordipsm | 01 Octubre, 2013 19:53

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Sos Education és una contribució més dels pares i mares de l'escola de Sant Jordi a la lluita per una educació de qualitat i en la nostra llengua. El TIL no és bo en cap sentit. Perquè va en contra del català, perquè la manera com es vol implantar l'anglès és una aberració i perquè no pot resoldre mai el fracàs escolar. Reproduïm la foto publicada pel diari Ara Balears (podeu llegir aquí article). 

Sos Education
Foto diari Ara Balears
 (Segueix)

Posted in Articles d'opiniˇ. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent