facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorVisita del regidor Antoni Verger

plasantjordipsm | 26 Abril, 2012 17:03

Antoni Verger, regidor i portaveu del grup municipal del PSM-IV-E, serà aquest dissabte dia 28 a Sant Jordi primer i després a s'Aranjassa.

Tenim previst esser a plaça a les 10 del matí i veure'ns amb les entitats santjordiers. Devers les 1 anirem a s'Aranjassa.

És intenció del grup municipal del PSM-IV-E tenir contactes freqüents amb les entitats, empreses i ciutadans del Pla de Sant Jordi. Volem rebre les vostres opinions i intercanviar punts de vista sobre els problemes i les solucions possibles a aplicar.

L'Agrupació del Pla de Sant Jordi del PSM-EN està oberta, com sempre, a fer arribar a l'Ajuntament, i a la resta d'institucions, les reivindicacions dels nostres conciutadants.

Des de l'Agrupació del PSM som conscients dels problemes del poble, així com de les dificultats de la passada legislatura per aconseguir entre d'altres coses un local d'entitats per al poble. Som conscients també de les dificultats actuals derivades de la crisi econòmica. Però hi som, escoltarem, i presentarem propostes. El nostre programa social, urbanístic, medieambiental, econòmic, cultural, lingüístic i patrimonial no ha variat per més dificultats que hi hagi.

Recordam que es poden fer propostes, també, a aquest bloc.

 Antoni Verger

 

Grup municipal PSM-IV-E al ple de Cort: Antoni Verger, Marisol Fernández i Antoni Noguera

Foto Grup Municipal al ple de Cort

 

 


 

Categoria: Sant Jordi, Casa Blanca, s'Aranjassa. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Amb suport per a Gravatars