facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorVisita d'Antoni Verger, regidor de Palma

plasantjordipsm | 09 Maig, 2012 18:20

El passat dissabte dia 28 d'abril, Antoni Verger, regidor del PSM-IV-E a l'Ajuntament de Palma, visità el Pla de Sant Jordi. Acompanyat per membres de l'agrupació local, s'entrevistà amb diferents membres d'entitats locals així com amb ciutadans a títol individual.

Aquesta visita s'emmarca dins la voluntat de venir a Sant Jordi, s'Aranjassa i sa Casa Blanca, almenys cada dos o tres mesos, amb la intenció de fer arribar a Cort els nostres problemes i parlar amb els nostres veïns.

 

Visita d'Antoni Verger 28 abril 2012

Antoni Verger amb membres de l'agrupació a sa Casa Blanca

Aquesta visita s'emmarca dins la voluntat de venir a Sant Jordi, s'Aranjassa i sa Casa Blanca, almenys cada dos o tres mesos, amb la intenció de fer arribar a Cort els nostres problemes i parlar amb els nostres veïns.

De Sant Jordi repassàrem els següents temes:

Local d'entitats a Ca Ses Monges. Els membres de l'agrupació local li transmetérem el nostre desencís per no haver aconseguit aquest local per al poble en la passada legislatura.  Antoni Verger ens constatà que la preocupació del partit, en el darrer any de legislatura almenys, va ser molt forta, però sí que és cert que va ser massa tard i no es pogué dur a terme. Els membres de l'agrupació, en aquest sentit, li manifestàrem que impulsam la seva compra per part de particulars i entitats del poble.

Altres temes que ens preocupen són els del malbaratament del nostre patrimoni (molins, restes arqueològiques...), la necessitat d'uns vestidors per a les al·lotes al camp de futbol, el problema del prefabricat de l'escola, el control de la urbanització il·legal de Son Oliveret, el tema dels moscards quan arriba l'estiu (tant pel que fa a evitar-ne les molèsties com perquè s'emprin mètodes que no contaminin ni perjudiquin la salut), o la qüestió del centre de dia per als majors...

Son Oliveret

 Son Oliveret. Segueix creixent?

A sa Casa Blanca hi ha el tema del local per a l'Associació de Veïnats que té dificultats per establir-s'hi. També destaca l'abandó en què es troba el molí de can Mirabò.

Pel que fa a la vista a s'Aranjassa parlàrem de qüestions com els problemes dels accessos a l'escola que no s'han arreglat a pesar de les actuacions de l'ajuntament, del problema de l'aparcament en el poble i de la poca estètica de les faroles.

 

Plaça s'Aranjassa
Plaça de s'Aranjassa

Es faran mocions a l'ajuntament o a altres institucions de les Illes. D'altra banda, pel que fa al problema del patrimoni, Antoni Verger, es comprometé a dur el tema a la nova Fundació Turisme Palma per tal d'implicar també el sector privat de cara a la seva conservació i millora. Com ja s'ha dit en diverses ocasions, el Pla de Sant Jordi, amb l’aeroport de Son Sant Joan, és la porta d'entrada del nostre turisme, primera font de riquesa de Mallorca. La conservació del nostre passat ens enriqueix culturalment i hauria de ser objecte de preocupació de les institucions públiques i del teixit social i econòmic illenc.

Categoria: Sant Jordi, Casa Blanca, s'Aranjassa, PlaStJordi. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Amb suport per a Gravatars