facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorAntoni Verger, elegit portaveu al congrés de la Federació de Palma

plasantjordipsm | 27 Maig, 2012 12:25

Canvis i permanències en el partit a Palma

La Federació de Palma del PSM ha establert una nova forma d'organització en el passat congrés d'aquest dissabte dia 26 de maig. No canvia l'estructura de la Federació formada pels militants de Palma i els de les agrupacions territorials del Pla de Sant Jordi, Son Sardina i Palma-Llevant. Els militants de Palma poden triar lliurement tenir una agrupació territorial o formar part directa de l'Assemblea de Palma. Els de les agrupacions, a més de tenir entitat pròpia, participen igualment de l'Assemblea de Palma. Una estructura dinàmica que s'ha vist enriquida i reforçada en aquest congrés.

Participació i democràcia

La Federació palmesana ha aprovat un nou model de participació fora de jerarquies, fora de verticalismes i controls des de dalt. Tot s'ha fet perquè els militants siguin els autèntics protagonistes de la política del PSM a Palma, alhora que se cerca també la participació dels simpatitzants del partit. La figura de portaveu, en lloc de la de secretari general, és la que es fa responsable de coordinar el partit a ciutat. I tot això des de la responsabilitat i màxima democràcia, amb les garanties que assegurin la participació i que la informació arribi a tots els militants. 

Antoni Verger

foto antoni verger congres palma maig 2012
El discurs del nostre Portaveu a Palma i a Cort va ser contundent. En aquest sentit destacam part del seu discurs que demostra la postura ferma davant la crisi actual i, també, el compromís amb la ideologia del PSM des de la seva fundació el 1976.

"Això no és una crisi, és una estafa" és la definició que va donar a la situació actual. En aquest sentit assenyalà també que el PP actual ha superat el pitjor PP que hi havia hagut amb el senyor Matas. "Des de les tradicionals potes del PSM (justícia social, sobirania i defensa de la nostra cultura, i ecologisme) continuarem lluitant per a aquesta terra".

Encoratjà els militants a seguir lluitant: "amb el que està passant no podem quedar a ca nostra".

Concretà que és el moment del tercer espai polític perquè ni PP ni PSOE han sabut actuar davant les conseqüències de la crisi. I mostrà convenciment que la nostra alternativa política avançarà.

Finalment es comprometé a tenir una dedicació absoluta al projecte que representam.

Categoria: Articles d'opinió. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Amb suport per a Gravatars