facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorCamins contra mentides arribÓ a Sant Jordi

plasantjordipsm | 07 Octubre, 2012 20:02

El passat dilluns dia 1 d’octubre arribà a Sant Jordi la segona etapa de Camins contra mentides que han duit a terme Jubilats per Mallorca. Un grup d’uns 40 santjordiers els acompanyaren pel camí de Son Binissalom, procedents d’Algaida, i els esperaven a l’entrada del poble, a can Forner, un altre grup d’unes 60 persones.

camis contra mentides Sant Jordi
Un grup de marxaires al camí de Son Binissalom

Jaume Bonet, Josep Plana i Tomeu Amengual només arribar ja repartiren els seus fulls per explicar els problemes econòmics, socials i culturals a la gent.

Arribada a Sant Jordi Jubilats per Mallorca 1 10 2012
Jaume Bonet i Josep Plana a can Forner, repartint fulls a la gent

Els esperaven també el grup de xeremiers del poble i pel carrer d’en Mig, Bauçà i Sant Jordi anaren cap al local parroquial on la gent escoltà les seves explicacions contra l’actuació del govern d’Espanya, el de les Illes Balears i el Consell de Mallorca. Parlaren de bancs, crisi, incineradora i llengua catalana. Abans foren presentats per Josep Capellà (de Prat de Catí), Llorenç Salas (de l’Associació de Veïnats) i Guillem Ramis (del Club de la Tercera Edat).

Jubilats al Liceu
Jaume Bonet al local parroquial: "És una mentida que vagin a favor del mallorquí, menorquí, eivissenc o formenterer, ells saben que si van contra el català van contra el mallorquí"

 L’acollida fou molt càlida i la gent escoltà atentament les seves explicacions.

Endavant Jubilats per Mallorca!

Categoria: Sant Jordi. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Amb suport per a Gravatars