facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorDiada ciclocultural. Primera etapa de la ruta pel Pla de Sant Jordi

plasantjordipsm | 27 Octubre, 2012 19:23

Aquest dissabte hem celebrat la primera etapa de la ruta ciclocultural pel Pla de Sant Jordi que els nostres regidors presentaren al ple de setembre. 

Foto diada ciclocultural 2 27 d'octubre 2012

De bon matí una cinquantena de ciclistes del Pla de Sant Jordi i de la resta de Palma ens hem aplegat a la plaça del Bisbe Planas per començar la ruta i conèixer la nostra història i el nostre patrimoni. Hem visitat les muralles talaiòtiques de Cas Quitxero, el molí de can Sant, la possessió de Son Ferrer i el molí de can Mirabò entre d'altres.

Foto diada ciclocultural 4 27 d'octubre 2012
Davant les muralles talaiòtiques de Cas Quitxero

Hem pogut constatar la necessitat de preservar el que queda d'aquest patrimoni i per això cal un esperit d'entesa entre totes les parts implicades, amb el suport i direcció de l'ajuntament i el compromís de totes les institucions.

En aquest sentit demanam que l'ajuntament de Palma posi un pupitre informatiu a Cas Quitxero i que adeqüi tota la zona, tant la de dalt com la de baix, per tal que es pugui visitar i hi hagi també uns bancs per poder-hi passar una estona.

Això només seria una petita part. Altres necessitats que s'han constatat són que cal tornar restaurar el molí i tot el conjunt tan emblemàtic de can Mirabò a sa Casa Blanca, i fer públic l'accés al camí de Sant Jordi (l'antic camí de Santa Maria i Pòrtol a Sant Jordi) per poder visitar els edificis naviformes d'es Rafal així com també la conveniència d'acondicionar la zona.

Categoria: PlaStJordi. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Amb suport per a Gravatars