facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorQuè volen fer amb la nostra piscina?

plasantjordipsm | 18 Novembre, 2012 11:42

L'ajuntament de Palma vol tancar la piscina municipal de Sant Jordi i passar la gestió a mans privades. Això és el que es desprèn de les informacions que hem pogut llegir a la premsa.

http://www.diariodemallorca.es/palma/2012/11/15/usuarios-piscinas-cierran-critican-decision-cort/808077.html

El mateix ajuntament en dóna la notícia i n'explica els motius.

http://www.palmademallorca.es/portal/PALMA/contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=67155&tipo=8&nivel=1400&layout=contenedor1.jsp&codResi=1&

Inauguració Piscina de Sant Jordi

Des de l'agrupació del PSM del Pla de Sant Jordi demanam als regidors de la coalició PSM-IV-E que defensin el manteniment d'aquest servei municipal que el poble va demanar durant tants d'anys.

Sant Jordi és el poble del municipi més llunyà del centre i sofreix les instal·lacions de l'aeroport i la depuradora. Els santjordiers hem de desplaçar-nos per relacionar-nos amb l'ajuntament, per anar a un centre de salut, a un centre de dia de la tercera edat o perquè els nostres fills vagin a l'institut. Això s'ha de tenir en compte a l'hora de tenir present la situació econòmica de l'ajuntament i els diferents serveis que dóna a cada barri i poble. Sant Jordi, s'Aranjassa i sa Casa Blanca no es mereixen aquest tracte per part del govern municipal del PP.

Des d'aquestes retxes recordam la convocatòria que ha fet l'Associació de Veïnats per al dilluns dia 26 de novembre a les 8,30 del vespre al Liceu. Una vegada més ens hem d'unir i fer arribar els nostres arguments a l'ajuntament.

Categoria: PlaStJordi. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

  1. 1. josep Maria Lendinez  |  18-11-2012 a les 15:27

    Segons diu el regidor Gilet, s'estalviaram 300.000€ si tancan la piscina de Sant Jordi! Tambè diu que respon a criteris d'eficàcia? Doncs per què no tancan la darrera que han oberta a Son Ferriol! Que dira en Xavi Torres, ara que es quedarà sense piscina? I també he sentit dir, que el criteri és mantenir obertes aquelles piscines que formarien un especie d'anell piscinero de Ciutat. Bono, si abans estavem lluny de la Ciutat per les coses positives. Ara no cal dir la distància que hi haurà, com de la Lluna a la Terra. Si volem una ciutat moderna i integrada territorialment, el que hem de fer és a propar als ciutadans els pobles de Ciutat, posant-hi els recursos necessaris, per no tenir la sensació d'aïllament. Però això no els hi preocupa al regidors de PP, tenen el 50% dels vots, tan si plou com si fa sol! Vull dir, faci el que faci el PP el seguiran votant. Vaig parlar amb un pepero i m'entimar: és insostenible mantenir la piscina! Ha canviat d'opinió, abans era necessária? I l'aeroport i tot el renou que patim? I la depuradora? I els moscards? I no tenir un centre de dia per la gent gran? O un local pels joves? O un centre de salut amb tots els serveis? Que no són insostenibles totes aquestes mancances? Quina guarda! I nosaltres amen!!!

Amb suport per a Gravatars