facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorS'aprova la proposta de fer net l'abocador de Son Oliveret

plasantjordipsm | 22 Desembre, 2012 15:01

A proposta del grup municipal PSM-IV-E (link de la proposta http://cortobert.cat/wp-content/uploads/Abocadors.pdf), el passat ple de Cort de dia 20 va aprovar la neteja de l'abocador de Son Oliveret.
Abocador Son Oliveret

Des de la nostra agrupació havíem rebut queixes del mal estat de l'abocador incontrolat de Son Oliveret. Per això ens hi desplaçàrem. Les fotos que oferim són del passat dia 15 de novembre.

 

Abocador Son Oliveret a

 

Aproximadament uns 150 metres de longitud plens de tot tipus de deixalles, amb abundància de vidres, enderrocs, fustes. També hi ha neumàtics i fibrociment. En algun tros la pudor era insuportable. Alguns ciutadans incivics es creuen que el món només és seu.

D'altra banda, des del nostre grup municipal, se'ns ha informat que el regidor del govern municipal del PP, Andreu Garau, ha calculat que el cost de retirar aquests fems s'acosta als 40.000 euros.

Alguna cosa ha de fer l'ajuntament, i si cal altres institucions, perquè ni podem conviure amb la brutor, per més amagada que estigui, ni podem permetre que hi hagi qui s'enrigui de la llei, ni hem d'haver de pagar l'incivisme d'uns quants, i més amb la crisi que patim.

Abocador Son Oliveret b

 

Categoria: PlaStJordi. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Amb suport per a Gravatars