facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorCarta als Reis d'Orient. Mn Antoni BauzÓ

plasantjordipsm | 02 Gener, 2013 11:12

Estimats Reis d´Orient,

Avui vos escric la meva carta, i com que sou tres els Reis, vos demanaré tres regals:

1r. Una bona senalla. Sí, una bona senalla repleta d’il.lusió. Sí, tal com sona. Avui estam en temps de crisi, en què res es veu clar, en què el més fácil és ser derrotista, tancar-se dins un mateix…  emperò avui, dins el nostre poble, hi ha quantitat de gent que treballa per als altres; i és per a ells que vos deman il·lusió i més il·lusió per a tots els qui duen endavant les associacions del nostre poble (socials, esportives…), per als mestres d´escola que tenen en les seves mans la gran tasca de fer possible un futur distint per al nostre poble.

2n. Vos deman una capsa amb micromina, pomada, benes… Estranya petició. Tenen una finalitat concreta: embanar els cors desfets i adolorits; persones amb noms concrets sense feina ni sou, amb fills en edat escolar; molts no poden pagar el lloguer ni la factura de l’electricitat, ni tenir una estufa… qualque dia no mengen calent. Tenen el cor destrossat. Sort que aquest Nadal hi ha hagut molta generositat per part de gent creient i no creient.

3r. Vos deman un paquet ben gros i ben replè d´ulleres. Són un poc especials, però vosaltres, Reis, les tocau tenir. Són unes ulleres que posseeixen la qualitat i virtut de mirar les persones i les coses des de l’angle bo,  positiu i favorable que també hi ha en el voltant nostre. Massa sovint ens empenyam a veure només el caire negatiu de les coses, les notícies desoladores, fets que posen els pels de punta… Rares vegades descobrim allò que hi ha de bo en el nostre entorn: persones servicials que es desviuen per als altres, gent molt generosa capaç de compartir temps i doblers amb els que més ho necessiten. Moltes persones que treballen de manera altruista i desinteressada; altres que cuiden dels més vellets amb una delicadesa exquisida; altres que des de l’anonimat i el silenci fan favors. Necessitam aquestes ulleres clares i objectives per mirar sense prejudicis. La vida té molt de bo i positiu. Val la pena descobrir-ho.

Esper resposta a les meves peticions fetes amb l'experiència d´un jubitat amb cor d’infant...

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Amb suport per a Gravatars