facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorCarta als Reis d'Orient. AMIPA Escola de Sant Jordi

plasantjordipsm | 04 Gener, 2013 00:16

Estimats Reis Mags,

Enguany hem viscut un any molt complicat i carregat de males notícies que afecten a la comunitat educativa. Hem vist com s’han retallat partides pressupostàries adreçades a l’educació, com s’estan creant lleis que intenten coartar la llibertat del professorat i de les associacions d’aquest àmbit, etc. Les mares, pares, professors i professores, veim com van desapareixent serveis, ajudes, personal, drets, etc. de les nostres escoles. Hem de fer grans esforços perquè no minvi la qualitat de l’ensenyament que estan rebent els nostres fills i filles.

Per això us demanam que faceu entrar en raó als nostres governants, i els faceu entendre que una bona base educativa, farà un país millor i pròsper. I que invertir en educació és invertir en un futur millor.

També necessitam una escola nova, ja que la que tenim, tot i estar ubicada en un edifici emblemàtic i bell, no cobreix les necessitats de l’alumnat. L’edifici és vell i poc funcional. Tampoc compta amb tots els espais necessaris per a dur a terme l’activitat educativa (no té gimnàs, ni menjador, ni aula de música, ni aules polivalents). Els infants han de sortir del recinte cada vegada que tenen classe d’educació física, psicomotricitat, per anar al menjador o a les activitats extraescolars. Amb els perills que això comporta.

A més a més, l’actual escola és massa petita i alguns infants del poble són derivats a altres escoles perquè en aquesta no hi ha places suficients. La qual cosa no ens agrada gens. Creiem que els infants tenen tot el dret a assistir a l’escola del lloc on viuen, i enviar-los a altres indrets és un perjudici per a ells i les seves famílies. Segur que això no passa a cap altre poble!

Per acabar us volem demanar que ens ajudeu a conscienciar a les famílies sobre la importància que té la seva implicació en l’educació dels seus fills i filles. Ens agradaria que professorat i famílies treballàssim de manera més estreta per aconseguir la millor educació possible per a tots els infants.

Hi ha moltes més coses que podríem demanar, però si ens concediu aquestes peticions ja en tendrem prou per començar l’any amb més optimisme.

Atentament,

Junta Directiva de l’AMIPA del CEIP de Sant Jordi 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Amb suport per a Gravatars