facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorCarta als Reis d'Orient. Guillem Ramis, del Club de Pensionistes

plasantjordipsm | 04 Gener, 2013 14:42

Benvolguts Reis d’Orient,

Demà arribau i ja tocava que fes la carta. Voldria moltes coses per aquest any nou. Ara bé, faré un esforç i en diré només unes quantes.

Per començar deman que l’Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca ajudin el nostre club un poc més, que tenguin més en compte les persones majors. Col·laboració, ajuda econòmica i comprensió. Tenim un local del qual n'hem de pagar un lloguer i voldríem que, així com ho tenen altres clubs, el local fos nostre o de les institucions.  Si no pot ser per ara, voldríem que ens pagassin el lloguer sencer; ja que ara només tenim una ajuda per aquest concepte del Consell.

El nostre club no només demana, també ofereix als santjordiers el local com si fos ca seva; un lloc on hi trobaran companyia i moltes activitats per fer (ball en línia, gimnàs...). Als Reis vos deman que els santjordiers i santjordieres col·laborin i participin del nostre club.

Per al govern de les Illes Balears deman que ens dugui més benestar i bona voluntat, i per al govern espanyol que acabi amb l’atur i la crisi. També deman que se sàpiguen sacrificar ja que ens fan sacrificar a nosaltres de moltes de coses.

Per a tothom, i els santjordiers en particular, que enguany sigui millor que l'any passat i, principalment, que gaudim de bona salut.

Senyors Reis, Majestats, que la vostra màgia ens concedesqui tot el que vos he demanat i no descuideu la pau al món.

Club de Pensionistes de Sant Jordi i sa Casa Blanca

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Amb suport per a Gravatars