facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorCarta als Reis d'Orient. Bartomeu Carriˇ CapellÓ, de la Colla del Drac

plasantjordipsm | 04 Gener, 2013 16:19

Estimats Reis d´Orient,

No començaré demanant-vos seny per als nostres governants que, enlloc de servir al poble, se serveixen d’ell per als seus interessos personals i dels seus “amics” poderosos. Tampoc vos demanaré generositat per aquells banquers i especuladors que, tot i tenir grans fortunes, han seguit especulant, amassant, timant... per poder ser encara més rics. I no vos ho deman perquè crec sincerament que no hi ha màgia en aquest món que els pugui “arreglar”.

Però el que vos demanaré és esperança. Esperança per als qui no tenen feina o els que treballen en condicions gairebé esclavistes. Esperança per als qui creuen que no es pot lluitar contra el poder i s’han de complir les seves ordres. Esperança als joves que se’n van a altres països a treballar amb la incertesa de la tornada o als que es queden, tot i saber l´obscur futur que els espera en aquesta terra.

També vos vull demanar il·lusió per als qui, com jo, estimen la seva terra, la seva cultura, la seva llengua. Perquè no s´arronsin davant la intolerància, perquè segueixin lluitant contra la mentida i la ignorància dels qui creuen la mentida; cap mal dura cent anys.

Vos deman també que conserveu els meus així com estan; no ens podem queixar.

I en darrer lloc vos vull demanar que, si vos queda un poquet de màgia al final del dia, la faceu servir per a crear una colla de dimonis a Sant Jordi, que acompanyi la nostra, la del Drac de Sant Jordi. Com sabeu aquestes coses fan poble i nosaltres, els santjordiers, som un poble.

Moltes gràcies

PD: L´any passat vaig fer molta bonda, enguany no en faré tanta, els qui em governen no s´ho mereixen.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Amb suport per a Gravatars