facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorCarta als Reis d'Orient. Jaume Gelabert, del Club Esportiu Sant Jordi

plasantjordipsm | 04 Gener, 2013 17:58

Estimats i benvolguts Reis Màgics,

Tan ocupat com estic i no arribava a escriure la carta. Ja m’hi pos. Demanaré per als joves que són el nostre futur i, sobretot, per al redol al que dedic les meves energies i aficions; el Club Esportiu de Sant Jordi. Així i tot, també hi ha alguna altra cosa més que em bull dins el cap, i dins el cor, i que també vull dir. Aquí teniu la meva llista:

Que els nostres governs promoguin feina per a tothom i que cuidin especialment els joves.

Que el govern de les Illes Balears no ataqui més la nostra llengua; que defensi la llengua catalana decididament i la promocioni.

Que els diferents governs tenguin en compte que al Pla de Sant Jordi patim renous dels avions, i suportam una gran depuradora, i que això és per al benefici de tots. Per aquest motiu deman que ens compensin amb una nova escola i un centre cultural i d'oci per als joves.

Que l’Ajuntament de Palma ens faci els dos vestidors que tenim demanats, sobretot perquè els nostres equips de futbol femení els necessiten. Que ens posi unes noves xarxes a darrera les porteries i que se’n recordi de donar-nos ajuda en material esportiu.

Vull més coses, Majestats, però he pensat que la màgia que em pertoca a mi es concentri en aquestes. De tota manera no descuideu la màgia que toca als altres; segur que també és ben necessària.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Amb suport per a Gravatars