facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorCarta als Reis d'Orient. Josep V. CapellÓ, del Club Prat de CatÝ

plasantjordipsm | 04 Gener, 2013 19:01

Majestats d’Orient,

Enguany veig més necessitat que molts d’anys per escriure la vostra carta. Ara bé, no vull demanar res de l’altre món. Només algunes coses perquè, en deveu tenir tantes per fer... No és res impossible majestats, com vos he dit, la majoria seran bones de concedir, però per si de cas val més que quedin escrites.

La primera, que no hauria de ser gens difícil, pot ser sigui la que més costi, encara que el que us deman sigui el més normal del món; que la llengua catalana, la nostra llengua, tengui el lloc que li correspon dins la nostra societat i el nostre país, com a qualsevol societat i país cultes que respecten la seva llengua i cultura. Per això, majestats màgiques, feis que el govern de les Illes Balears canviï radicalment la seva política lingüística.

La segona, que l’Ajuntament torni a obrir el Centre Cultural i que faci el possible perquè en tenguem un de nostre, com el local de Ca Ses Monges; és molt necessari per fer-hi activitats culturals de tot tipus i perquè les entitats del poble hi puguin tenir un local on reunir-se.

La tercera, que hi hagi col·laboració per fer la nova Fira del Caragol. La necessitam per totes bandes, no només de les institucions, si de tots els santjordiers i santjordieres.

I la quarta. No és gens difícil aquesta. Deman que la bona entesa i col·laboració entre les associacions del poble seguesqui com fins ara. Donau l'enhorabona a totes les persones de les entitats del poble en aquest sentit en passar per les seves cases.

Senyors Reis, si em concediu aquestes peticions no només n'estaré jo de content. No crec que vagi gens errat si vos dic que hi estarà molta més gent encara.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Amb suport per a Gravatars