facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorCarta als Reis d'Orient. Antoni Cladera, de l'AV de sa Casa Blanca

plasantjordipsm | 05 Gener, 2013 17:11

Estimats Reis Mags,

Un poc més i quasi no hi som a temps. Ve una mica just fer la carta ara quan ja estau a punt d’arribar. Però avui en dia els mitjans per arribar a vosaltres, majestats, estan més avençats i la tecnologia fa que els missatges i cartes siguin pràcticament instantanis. Perdonau-me, però, si destorb una mica la vostra ruta en aquest moment precisament. Per això no demanaré molt i no caldrà que m’ho dugueu tot aquest vespre. Això sí, començau a fer-hi feina.

A sa Casa Blanca tenim necessitats de contenidors i papereres. Així que digau a l’Ajuntament que en posin com més aviat millor. La neteja dels carrers també és important per a un poble petit com el nostre.

Per a la resta deman que hi hagi pau al món i salut per a tothom. Sembla que és una cosa molt normal, però per als temps que correm és qüestió de no descuidar-se’n. Majestats, recordau-lo a tothom, especialment a aquells que tenen la responsabilitat màxima d’ajudar a la convivència i el respecte, i als que han de mirar que tothom pugui tenir un tractament adequat per a la salut.

Amb això em conform. Esper que em concediu aquests presents que em faran content tant a mi com als casablanquers. I a tot el món també.

PD. He tengut una idea, si em permeteu. Una manera d’ajudar a la salut seria recuperar tots els doblers robats pels corruptes. Què trobau? Sí? Molt bé doncs. Que els polítics corruptes tornin tot el que han robat. Feis que s’apliqui la justícia ben aviat; és ben necessari.

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

  1. 1. Joan  |  06-01-2013 a les 11:31

    Cerqueu Max Keiser a la Xarxa.
    Max Keiser, el comentarista més escoltat del món.

Amb suport per a Gravatars