facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorCorrupciˇ? Joc brut? De qui? Per quŔ?

plasantjordipsm | 31 Marš, 2013 01:45

"A la fi", han dit alguns, els del PSM ja tenen un imputat. Endevinau de qui parlam? "Tots són iguals", volien poder dir, i fer-ne córrer la veu. La veritat és que una imputació d'un polític es pot comparar amb la imputació d'un altre polític. Però comparar no és mai ser iguals. S'han de comparar les similituds i també la diferències.

El temps ho dirà. Per començar Joana Lluïsa Mascaró, diputada al Parlament, ha dimitit tot d'una, cosa que ja no la fa igual a d'altres. Tots els partits solen dir que els seus són innocents i això ho pot fer igual. Uns, imputats per milions d'euros no són a la presó. D'altres per molt més poc, com Emili Gallardo (candidat independent a les llistes del PSM de sa Pobla a les passades eleccions municipals) ja són a la presó. Fins i tot gent comdemnada a anys no és a la presó. I gent d'alta jerarquia del Regne d'Espanya diu que la justícia ha de ser igual per a tothom...

El PSM però, vol que la política sigui digna i exempta de qualsevol sospita. I aquesta imputació i el cas d'Emili Gallardo no ens aturaran per seguir en la nostra lluita per l'honestedat.

Joc brut (només joc?) també veim que n'hi pot haver molt. Esperem que, si fos cert que n'hi hagués, surti aviat a la llum.

De quí? Per què? Oferim aquí diferents enllaços per contrastar informacions:

Web PSM (notícia 1 i notícia 2)

Diari Balears (notícia 1, notícia 2, notícia 3, notícia 4, notícia 5 i notícia 6)

Diario de Mallorca (notícia 1 i notícia 2)

El Mundo (notícia 1)

Categoria: Articles d'opiniˇ, PSM. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Amb suport per a Gravatars