facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorL'abocador del camí de Son Oliveret una vegada més

plasantjordipsm | 02 Gener, 2014 18:59

Seguim amb el nostre recorregut i ara toca el camí de Son Oliveret. Almenys unes 200 passes del camí estan ben brutes, més les bosses escampades pel vent, plàstics i altres que hi ha pels voltants. És cert que si comparam el que hi ha ara amb el que denunciàrem des d'aquestes pàgines el passat 31 de març ("La restauració del torrent i nous abocadors") alguna cosa s'hi ha fet. Però la major part de la neteja encara estar per fer.

Com sempre, tornarem demanar al nostre grup municipal que torni fer les preguntes, denúncia i propostes adients al ple de Cort. El pla de xoc aprovat el passat 25 de juliol, a proposta del grup municipal MÉS per Palma (PSM-E i IV), no ha servit per aquest abocador encara. El de Xorrigo es va fer net. El de ses Basses al Camí de Ses Argiles també està net i vallat. Però el del camí de Son Oliveret per ara no té remei

Oferim unes quantes fotos fetes aquest cap d'any 2014 com a testimoni.

Cartell anunciador de multes severes enrevoltat de restes de l'obra del camí feta per particulars 
 
Inici de l'abocament
 
Pneumàtics i altres
 
Final de l'abocament

Categoria: PlaStJordi. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

  1. 1. monserrat ramis  |  04-01-2014 a les 10:14

    Es una vergonya lo del cami de Son Oloveret.Em fa vergonya ser de Sant Jordi i que alguns dels responsables tam bé ho siguin.Sant Jordi és un poble no una barriada com molts creun,mos semtim poblei volem que estigui net com la plaça de Cort.
    Pagam igual d'impostos.

Amb suport per a Gravatars