facebook twitter flickr youtube Sindicacio

PSM Pla Sant Jordi

Vos convidam a visitar

CercadorPresentació de MÉS per Sant Jordi

plasantjordipsm | 17 Octubre, 2014 23:04

El proper dimarts dia 21, a les 9 de vespre i al Centre Cultural, es presenta MÉS per Sant Jordi. La nova organització política és el fruit de la confluència entre el PSM-E, IV, ERC i altres grups i independents.

A l'acte hi haurà els diputats de MÉS per Mallorca Biel Barceló i Fina Santiago. La intenció es presentar les properes eleccions primàries per elegir els candidats a Cort, Consell de Mallorca i Parlament de les Illes Balears a les quals podran votar tots els majors de 16 anys que siguin afiliats a les diverses organitzacions que formen MÉS, o la mateixa MÉS per Mallorca, així com qualsevol ciutadà que vulgui inscriure's per votar en aquestes primàries. Per tant, les primàries de MÉS estan obertes a tothom. 

També es poden presentar com a candidats a MÉS per Mallorca els majors de 18 anys.

Els terminis per poder inscriure's al cens per votar són del 15 d'octubre al 6 de novembre. Els teminis per presentar-se com a candidats entre el 15 d'octubre al 29. Podeu consultat el calendari i altra informació al respecte aquí. Teniu, a més, l'enllaç per a la inscripció. Les eleccions seran el dia 15 de novembre.

Convidam tots els interessats a venir el proper dimarts al Centre Cultural on, a més a més, volem parlar del projecte de MÉS per al Pla de Sant Jordi i el programa electoral.

Categoria: PlaStJordi. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Amb suport per a Gravatars